Post by mastogouffsurfga on Mar 15, 2022 15:27:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Horse Racing Manager 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Horse Racing Manager 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (daugiau aukso) ▞▞▞
▞▞▞ Horse Racing Manager 2021 2022 version ▞▞▞
Laiko ir duomenų švaistymas
Juokinga, lengva žaisti, nors pinigai gali pakeisti žaidimą šiame žaidime, bet jei žaidžiate savo malonumui, šis žaidimas yra gana geras, turiu pasakyti.
Nepaisant visiško „WiFi“ ryšio, žaidimas neįkeliamas. Vis sako „aptiktas lėtas interneto ryšys“ ir nepavyksta įkelti, kai visos kitos programos ir tinklalapiai įkeliami 100 % gerai.
Jo reikia organizuoti ir aš sutrikęs
Horse Racing Manager 2021 Sporta spēles cmvp
taip linksma. Man patinka eksperimentuoti su naujų ir stipresnių arklių veisimu.
Ne taip gerai, o ne taip blogai, norint žaisti, reikia tikrų pinigų
Linksmas žaidimas. Lengva pasiimti ir žaisti.
nuostabi meilė žirgų lenktynės puikus žaidimas tiesiog nuostabus buvo ant žirgo Paryžiuje, aš išsigandau, bet viskas buvo gerai, aš norėčiau ateityje vėl važiuoti ant žirgo
Linksma ir sukelianti priklausomybę. Turiu tik vieną priekaištą.... Norėčiau, kad po lenktynių būtų daugiau pastabų iš žokėjo po kiekvienų lenktynių, o ne tą patį nuobodų komentarą. Taip pat siūlau turėti daugiau nei vieną veisimo teisių kainų rėmelį. Šiuo metu galite įsigyti veisimo teisę už 10 000 USD ir būtų smagiau, jei perkant veisimo teises būtų daug kainų rėmų. Priešingu atveju tai tikrai yra mano mėgstamiausias žaidimas.
Horse Racing Manager 2021 Sport wjc
Aš tai žaidžiu jau kurį laiką ir vis kartoja, kad neturite tinkamo arklio šioms lenktynėms, kaip tai gali būti, kad du mano žirgai baigė savo karjerą. Ištrintas laiko švaistymas
Jis neleis man prisijungti ir tiesiog palieka mane pradiniame ekrane, kurį laukiau maždaug 10 minučių ir vis tiek nieko, pataisykite tai
Horse Racing Manager 2021 Спортске vdbo
geriausias žaidimas visatoje, vaikinai, veisiasi kaip saulė leidžiasi, o du žirgai šuoliuoja kartu su kumeliuku, kuris seka už jo, bus labai mielas, btw nuostabus, aš myliu žirgus, kai būsiu vyresnis noriu būti žirgų treneriu lenktynėse. Mane įkvėpė mano jojimo mokytoja Carmen Carmens jojimo mokykloje ji yra pati nuostabiausia mokytoja, kuri kada nors buvau su ja 3 savaites ir aš žinau, kaip vaikščioti nenaudojant šeštadienio ir sekmadienio, ji nuostabi, aš myliu jos žirgus, vadinamus blubell monty captain mshood magija dulkėtu juno
Ką tik šiandien prisijungiau, kad sužinočiau, kad mano arklidės buvo sunaikinti visi mano SS žirgai, ir pradedant nuo C klasės arklio, turiu visus pinigus ir taškus, bet arkliai ir kumeliukai buvo gana susierzinę
Tai smagus žaidimas, jei tik vykdote reguliarias lenktynes ir stabiliai valdote. Tačiau HrmTv arba tariamos PVP lenktynės yra pokštas. Galite įvesti pilnus stud SS žirgus, kuriuos veisdami turėsite sunkiai dirbti ir net išleisti tikrus pinigus ir NIEKADA neužimsite aukščiau 4 iš 6 žirgų. Programėlės komanda įterpia nepriekaištingus žirgus, dažniausiai 3–4 iš 6 ir garantuoju, kad niekada jų neįveiksite. Be šios didžiulės problemos, tai linksma.
Šis žaidimas yra geriausias
Labai geros kokybės ir puikus žaidimas vadovui, bet galėtų būti geresnis, jei sukurtumėte savo žokėjų
Puikus žaidimas, bet negaliu atidaryti to paties bandymo laiko nuo atnaujinimo.
Visą laiką geras, man tai patinka, tai labai panašu į „Real“. Esu dirbęs su žirgais.Pusė savo gyvenimo vienu ar kitu metu. Man patinka. Ačiū, kad mane turi.
Maniau, kad tai gali būti šiek tiek sudėtinga, bet nors prie lenktynių statistikos reikia šiek tiek priprasti, aš tuo labai mėgaujuosi! Nedidelis pasiūlymas būtų padaryti žirgus šiek tiek patrauklesnius kosmetiškai, taip pat atlikti keletą užsiėmimų (tvarkyti, glostyti ir t. t.), kad galėtumėte praleisti mėnesius. Priešingu atveju tai puikus žaidimas!
kar mukilan
geras žaidimas, bet negaliu atidaryti papildomo vaizdo įrašo
Neįkraunama po g1 lenktynių akcento
Nuo atnaujinimo negaliu įkelti žaidimo... Kodėl?
kokia tai programa? Baigiau atsisiųsti ir sakoma, deja, jis sustojo... prašau, man tikrai reikia pagalbos
Man tai patiko pirmą kartą, kai žaidžiau, bet dabar, kai bandau žaisti, jis tiesiog sėdi ekrane „Kretifikacinių duomenų kūrimas“.
Labai patinka šis žaidimas, net labiau nei Photo Finish! Manau, kad reikia daugiau vietų išleisti dolerio valiutą nei mokymai ir šienas. Net jei su ta valiuta padarysite geras veisimo teises arba avižas/cukraus kubelius itin brangiai, bent jau pasirūpinkite, kad jie būtų prieinami. Turiu 7 mln. USD, kurių negaliu išleisti.
Geras žaidimas, bet norint kur nors patekti, reikia išleisti daug pinigų
Įstrigo tiesioginio pradžios dalykas, kai pradedate žaidimą
Tai puikus žaidimas, bet HMR lenktynėse kiti žirgai yra daug greitesni.
Tai gerai. kol sugenda.
Brutal Street 2 Action rom
Ką galite pasakyti apie šį „Pay 2 Win“ žaidimą? Visiškai nieko, nes moki ir vis tiek pralaimi. Tie patys BOTAi visada sukasi aplink jus ir jūs niekada neužimsite geresnių vietų nei 4 iš 6 žirgų. Sukurkite savo žirgą naudodami aukščiausią statistiką ir vis tiek negalėsite užimti 3 vietos prieš BOTS. Ši įmonė turėtų atsakyti už sukčiavimą ir vagystes. Mirk nuo COVID apgailėtinai tu POS..🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Horse Racing Manager 2021 Спортске pck
Kvailas žaidimas............
Geras žaidimas, bet neįmanomas būdas žaisti ar pasisekti neišleidžiant USD. Kas yra gerai, tai jūsų programa / IP ir turėtumėte ją paleisti taip, kaip jums atrodo tinkama, bet aš pašalinu.
Horse Racing Manager 2021 Sporta spēles yew
Kai tik atidarau žaidimą, gaunu pranešimą, kad jis nustojo veikti..... Ką tik atsisiunčiau žaidimą! pataisyk, nes laukiau, kada galėsiu tai žaisti
Yra akivaizdžių patobulinimų, kurių nereikia minėti, nes jie buvo paminėti ne kartą. Tai pasakius, tiems, kurie teigia, kad „Rival Stars“ yra geresnis – NE, tai ne, tikrai negaliu net palyginti šių dviejų, nes tai yra daug geriau. Vienintelis šios programos trūkumas yra tas, kad jie nesugebėjo įgyvendinti visų būtinų pakeitimų, tačiau vis tiek generuoja tas pačias pajamas. Rašau programinę įrangą ir manau, kad šis tikslas nėra toks didelis iššūkis.
Neveikia
Vis užstringa hrmtv ekrane. Išbandžiau viską, kad pereičiau į arklides, kad galėčiau treniruoti žirgus ir žaisti žaidimą, bet nepavyko.
HoseRacing įtraukimas