(Android/iOS) Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai atrakinti (neribotas taškų skaičius)
Mar 15, 2022 15:12:16 GMT -5
Post by mastogouffsurfga on Mar 15, 2022 15:12:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (neribotas taškų skaičius) ▞▞▞
▞▞▞ Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai 2022 version ▞▞▞
Visai nieko
Sveiki,perėjau iki 710 lygio,zaidimas idomus,bet nebeleidžia jau ilga laiko uz surinktas zvaigzdutes,stat restorano interjero.
Esu 372 lygyje ir išleidau pinigus brangakmeniams, kad padidinčiau jūsų juokingus 3000 ir daugiau monetų. pradedant kiekvieno lygio pradžioje, jūs uždirbate tik 14–55 monetas, jos turi lygius, kuriuose negalite išmesti maisto, sudeginti, padavėjai nusimins!! Ypatingai varginantis ir tikri pinigai iš kišenės. Ne daugiau, šis žaidimas yra apgaulė.
Geras žaidimas, bet sunku pasiekti be pinigų.
Šis žaidimas yra įdomus ir kol kas jis neatima pinigų, nes galite žiūrėti skelbimus apie konkrečius poreikius
Tai nėra žaidimas neprisijungus, be to, jis kabo kiekvieną kartą. Reklamos per daug. Šio tipo žaidimai turėtų būti neprisijungę, nes būsimuose žaidimuose nereikia naudotis internetu
Šis žaidimas yra labai nuostabus ir įkeliamas taip pat greitai. Bet aš galvoju apie vieną šio žaidimo pakeitimą, atstatydami restoraną galite paprašyti mūsų pasirinkti, pavyzdžiui, parodyti 3 dizainus, ir mes galėtume pasirinkti savo mėgstamiausią. Kitu atveju šis žaidimas yra tiesiog puikus.👌
Energijos papildymas užtrunka per daug laiko.. nors man patinka žaidimas, o taip pat ir busters, kurių taip pat negalite naudoti, pls išspręskite busters problemą, ačiū...
Vidutinis žaidimas suteikia tik trumpą laiką papildomoms porcijoms
Iš pradžių buvo gerai. Tačiau baigę 1-ojo kambario remontą, jie išsikėlė labai nerealius tikslus. Iškepti per 2 min 10 sek 250 monetų. Aš išbandžiau tą patį lygį 50 kartų. Be jokios naudos. Iškelkite tikslus, kuriuos galima pasiekti. Aš pašalinu žaidimą.
Žaidimas man patiko, bet jis labai bugiškas. Atnaujinau gruzdintuvą iki 3,5s kepimo laiko ir kitą kartą prisijungęs staiga buvo 7s, o atnaujinimo kaina yra tokia pati kaip atnaujinimo iki 3s, bet atnaujinta iki 6,5s. Tai buvo 5 s prieš bet kokius atnaujinimus, taigi kaip pablogėjo? Siekis atidaryti reikiamą restoraną yra neaiškus ir atrodo, kad mėsainių restoranas, bet jis jau atrakintas nuo pat pradžių? Sunkumo lygis taip pat nesubalansuotas. Lygių beveik neįmanoma pasiekti.
Manau, kad tai gana šaunu, tiesiog reikia nustoti taip sunkiai dirbti, kai pradėjote kurti naujas lentas ir pirkti juos bei išleisti daugiau, bet apskritai tai gana gražus žaidimas, ir man patinka, kad jis turi daug lygiai, parinktys yra gana šaunios, daug vaizdo įrašų, kuriuos turite žiūrėti
Tai geras žaidimas, bet turi daug skelbimų
Bandant naudoti pagalbos elementus, jie neveikia. Kaip ir užšalimo laikas, greitas gaminimo laikas, nė vienas iš jų neveikia, kai juos paspaudžiu. Jis bus patikrintas, bet neveiks, kai žaisite, todėl aš įdiegsiu šį žaidimą, nebent kažkas bus padaryta.
Man labai patinka šis žaidimas. Linkiu, kad galėtumėte pasirinkti dekoracijas ir patobulinti maistą. Labai smagu!
Tai labai priklausomybę sukeliantis žaidimas! Turėjau atsisiųsti naują žaidimą, nes negaliu paleisti funky bay žaidimo.
Tým vaření - Hry šéfkuchaře Rogera Arkádové pqgl
Kiekvieną kartą, kai aš uždirbu monetą šiame žaidime, ji nėra įskaityta daug kartų, todėl kelis kartus žaidžiu tam, kad uždirbčiau tuos pačius pinigus, mano gyvenimas yra visiškai iššvaistomas tai laikas, o ne geras žaidimas
Nėščia moteris ir būnant namuose yra šiek tiek nuobodu, ši programa iš pradžių leidžia man mėgautis laiku. Nepaisant to, yra ir daugiau ko nekęsti, 1. Sunku uždirbti daugiau monetų, kad patobulintumėte maisto gaminimo įrankius, 2. Laiko mažai, bet per greitai, 3. Padavėjai per lėti duoti užsakymus, 4. Per daug iššūkių, kad net jei laikas vis dar nesibaigė, jei negalime duoti padavėjams užsakymo, tai automatiškai nepasiektų tikslo. Tai tikrai erzina ir vargina, man skaudėjo galvą, aš jį pašalinsiu -Mrs.Supiter
Tai puikus žaidimas, tačiau jį įkelti reikia laiko 🥰🥰
Mėgstu žaidimą, bet nerekomenduoju pirkti deimantų. Aš sumokėjau už 27 deimantus ir jų negavau
Cuisine Équipe - Jeux du Restaurant du Chef Roger Arcade bvla
Žaidimas labai įdomus, bet aš prisijungiau prie Facebook ir dėl tam tikrų priežasčių jį pašalinau, tada vėl įdiegiau ir bandžiau prisijungti per Facebook, bet jis nepriima 😞😞
Tai labai geras žaidimas. Jūs tikrai turėtumėte jį įdiegti
Gsme nuolat šąla interneto ryšys yra 100%
Negaliu žaisti žaidimo, jis vis klijuoja. toliau bakstelėkite ir nieko. Atrodo, man patiktų žaidimas, bet jis man neveikia. Kas vyksta, kodėl aš negaliu žaisti, tai nuolat klijuoti ir užstrigti.
Attack the Block: Shoot'em Up آرکید nfs
Puiku
Puikus žaidimas! Vakar atsisiunčiau ir pasiekiau 34 lygį vos per 2 dienas!! Tai smagu ir įdomu! Tai suteikia daug galimybių užsidirbti deimantų ir auksinių monetų. Galite papuošti savo restoraną ir atnaujinti virtuvę, kad skaniai pavalgytumėte. Tačiau kai kuriuos dalykus reikėtų patobulinti. Nėra galimybės pristabdyti žaidimo. Turite palaukti 24 valandas, kad gautumėte 1 žvaigždutę, o tai juokinga! Skirkite bent 10 žvaigždučių! Ir nėra jokio padidinimo paaiškinimo. Neturėjau jokio supratimo ir sulaukiau 10, kol nesupratau.
Cooking Team - Giochi Del Ristorante Di Chef Roger Arcade fmb
Skiriau tik 4 žvaigždutes, nes kai norime vaizdo įrašo apdovanojimo, sakoma, kad vaizdo įrašas nepasiekiamas. Pataisykite tai, kitaip tai yra labai geras ir gražus žaidimas.
Man labai patinka šis žaidimas, bet dabar turiu pašalinti..atsidarius programėlę ji automatiškai užsidaro, kad negalėčiau žaisti....tragiškas atnaujinimas! Puiku... mano „Android“ suduždavo programa. Aš tai pataisiau.
Ieškote tikrai pilno maisto gaminimo žaidimo. Tai labai patogu žaidėjams, be to, sutvarkant restoraną jis turi kitų aspektų. Aš ištrinu kitus
Šis žaidimas yra labai nusivylęs, prašome neatsisiųskite šio žaidimo
Labai mielas žaidimas su daugybe spalvingų ir unikalių grafikų.
Labai gražu, man patinka. Išbandykite
Smagu, kad kraunant reikia ilgai, bet tiek
Kol kas mėgaujuosi juo, nežinau kaip tai baigsis, bet manau, kad žaidimas buvo sukurtas, kodėl viena žvaigždutė, prašau, padarykite tris ar daugiau, kad būtų šiek tiek smagu
Cooking Team - Roger Restaurant Games van de chef Arcade nsdn
Labai patinka žaidimas, tik norėčiau, kad jums nereikėtų atlikti tiek daug vieno lygio etapų, manau, lygiai turėtų būti trumpesni
Tai geras žaidimas, bet toli sudėtingas, kuo daugiau lygių įveiksite žaidime, tik norėjau papildyti savo apžvalgą, nes nesu patenkintas, ką tik įsigijau už 89 p už 12 deimantų papildomo laiko ir visiems taip pat 2 val. žaisti ir negavau jokių dalykų, už kuriuos sumokėjau visiškai šlykštu, aš iš naujo paleidau savo telefoną, daug kartų įsijungiau ir išjungiau žaidimą, kad patikrinčiau, ar vis dar nemanau, kad gavau pranešimą iš banko. 89p buvo išvežtas ir taip pat gavo el. laišką
Tai sunku, bet man patinka sunkus žaidimas, tai labai geras žaidimas
Man patinka šis žaidimas.Mėgau, tai smagu, bet tik tol, kol nepasieki sunkaus lygio hahaha, man patinka šio žaidimo kokybė!!ir dabar man nebenuobodu!!!!
Tai geras žaidimas su aukštos kokybės grafika, bet visada yra klaidų. Dabar negaliu išimti mėsainio paplotėlio iš keptuvės, kai spusteliu jį, kad jis sudegtų. Tai apmaudu.
Panašu, kad žaidimas gali būti tikrai įdomus, bet nesvarbu, kiek kartų pašalinu ir įdiegiu iš naujo, negaliu bakstelėti mėsainių, kad juos pašalinčiau, kai pradėjau virti nuo antrojo lygio. Net parašiau el. laišką apie problemą ir jokio atsakymo.
Pradžioj nepatiko, o dabar užvedė
Šis žaidimas yra tobulas palyginimui su kitais, tačiau mano problema, kuri gali būti bendra problema, yra tai, kad išleidžiate ir atnaujinate jį kiekvieną kartą, kai noriu žaisti, be to, jis kainuoja daug pinigų, todėl jei nerūpiu, turėsiu jį pašalinti.
Žaidimas yra geras žaisti, bet pailgėja per lygį bent kelioms sekundėms. Kai įsitraukiau į lygį ir norėjau žaisti daugiau daugiau laiko, tai baigiasi, nes laiko neužtenka.
Atnaujinimo kaina yra per brangi, o jūs nesiūlote pakankamai pinigų už žaidimą
Skirčiau daugiau nei vieną žvaigždutę, jei programa nenustatytų telefono iš naujo. Telefone negaliu turėti nieko, kas priverstų jį nustatyti iš naujo