Post by ladmafulquihas on Mar 5, 2022 22:49:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστα primogems ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2022 version ▞▞▞
Android Phone vectors and PSD free download. Looking for Android Phone psd free or illustration? Get yours from +523 possibilities. Ready in AI, SVG,
Vector Arkade abnh
vector field - Greek translation – Linguee
Απλός έλεγχος, αλλά αδύνατο να παίξει απλά επειδή δεν μπορεί να καταλάβει μία από τις τρεις μόνο διαταγές που του λες να κάνει, έτσι κάνει το αντίθετο, ώστε να χάνεις κάθε φορά και αυτό με εκνευρίζει.
Είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε 3 αστέρια στη λειτουργία κυνηγού. Μπορείτε να πιάσετε τον δρομέα, και πάλι δεν θα πάρετε 3 αστέρια. Όταν προσπαθούμε να πάρουμε όλα τα μπόνους, δεν θα προλάβουμε ποτέ τον δρομέα.
Φρικτό παιχνίδι, το τρίτο επίπεδο είναι σαν το τελευταίο επίπεδο στην υψηλότερη δυσκολία, μην ξανακάνεις ποτέ παιχνίδι σε παρακαλώ, έκανες το δικό μου φρικτό.
Your First Source for Free Games - GamezHouse
Mono an ixes iphone tha epaize I paparia
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο επειδή το 50% των φορών όταν προσπαθώ να πηδήξω με κάνει να γλιστρήσω. Αυτό με κάνει πραγματικά να θέλω να σταματήσω το plz fix.
νικήστε όλες τις αποστολές ιστορίας, το τελικό τέλος της αποστολής είναι πραγματικά απογοητευτικό. το παιχνίδι είναι ένας καλός χρόνος δολοφόνος εάν πηγαίνετε για 3 αστέρια τυφλά. το παιχνίδι είναι εντάξει
Vector Q by Imaengine στο App Store
Είναι το χειρότερο που δεν κάνει ποτέ αυτό που θέλεις να κάνει και όταν ετοιμάζομαι για ένα άλμα πηγαίνει νωρίς και χάνω όχι μία φορά αλλά κάθε φορά που αυτό το παιχνίδι είναι το χειρότερο αν υπήρχε τρόπος να δώσεις 0 αστέρια τότε αυτό θα έκανες έχω
Γαμώ αυτό το παιχνίδι και τους δημιουργούς του σαν το shadow fight είναι μια μαλακία και Ολόκληρη
Παίξτε Vector Rush στο CrazyGames
Παιχνίδια αλλά έβαλα τρία αστέρια γιατί είναι σχεδόν όλα μαύρα
Το παιχνίδι είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Μου αρέσουν τα πάντα εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να αγοράσεις επίπεδα. Αν θέλω να ξεκλειδώσω ένα επίπεδο, πρέπει να κερδίσω νομίσματα που σημαίνει ότι πρέπει να παίξω προηγούμενα επίπεδα που μπορεί να γίνουν βαρετά. Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουν σε επίπεδο αγοράς. Εκτός από αυτό, όλα είναι καλά
Απαίσιοι έλεγχοι. Αν προσπαθήσετε να κάνετε σπριντ, καταλήγετε να γλιστρήσετε. Προσπαθήστε να γλιστρήσετε, καταλήγετε να πηδάτε. Το μόνο καλό σε αυτό είναι το animation. Εντελώς φρικτό παιχνίδι.
μαγκες εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι είναι αρκετά ρεαλιστικό και το fun to play
Για να είμαι ειλικρινής, είχα μεγάλες προσδοκίες για αυτό το παιχνίδι γιατί θυμάμαι ότι μεγάλωσα παίζοντας αυτό. Λοιπόν επιστρέφω και αυτό το παιχνίδι θαυμαστό! Μην με παρεξηγήσετε, η ιδέα/ιστορία είναι υπέροχη. Αλλά το gameplay είναι φρικτό. Τόσα πολλά σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν. Για παράδειγμα, κάθε φορά που σύρετε προς τα επάνω για να πηδήξετε, υπάρχει 75% πιθανότητα ο χαρακτήρας σας να γλιστρήσει προς τα κάτω. Πριν κάνετε ένα δεύτερο παιχνίδι, ίσως θα έπρεπε να έχετε φτιάξει το πρώτο.
Το Well vector είναι ένα εξαιρετικά εκπληκτικό παιχνίδι με ποικιλία από κόλπα. Πολύ εύκολοι έλεγχοι και λίγο δύσκολοι. Ο Νέκι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ελπίζω ότι η ομάδα nekki θα φτιάξει σίγουρα το vector 3 με μια υπέροχη και τρομερή ιστορία. Συνέχισε έτσι 🤟
Αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί σε 1-12 Προσπάθησα να νικήσω το επίπεδο για μισή ώρα και τα χειριστήρια έκαναν αδύνατο, ήταν τόσο κακό που τα τελευταία δέκα λεπτά δεν με άφηνε να ξεπεράσω το πρώτο άλμα. Μετά από αυτό το παιχνίδι σταμάτησε να λειτουργεί. Διορθώστε το παιχνίδι.
Καλό φεντέ
Μόλις πήρα αυτό το παιχνίδι και είναι αρκετά διασκεδαστικό και απλό και μου αρέσει η ιδέα. Αλλά τα σφάλματα στο επίπεδο 2 πρέπει να διορθωθούν το συντομότερο δυνατό. όταν θέλω να επιταχύνω στην επιτάχυνση, το παιχνίδι με κάνει αυτόματα να γλιστρήσω ή να πηδήξω. Είμαι ακόμα κολλημένος σε αυτό το επίπεδο και το πήρα πριν από περίπου 5 μέρες. Διορθώστε το. Σας ευχαριστώ
Το παιχνίδι σας είναι φανταστικό, αλλά δώστε μας την επιλογή "Αποθήκευση της προόδου στο Cloud όπως τα Παιχνίδια Google Play και δώστε μας την επιλογή "Προσαρμογή της ευαισθησίας των στοιχείων ελέγχου". Παρακαλούμε, δώστε αυτές τις επιλογές. Αυτές οι επιλογές θα είναι πιο λογικές το 2020 .
Δεν είναι απλώς αξιολύπητο, αλλά και εντελώς αηδιαστικό το ότι ο παίκτης (χρήστης στην οθόνη) απλώς δεν εκτελεί τα προνόμια που θέλετε στα πιο σημαντικά μέρη! Ακόμα και τα gadget που αγοράζεις εξαφανίζονται ξαφνικά και δεν μπορείς καν να τα χρησιμοποιήσεις... Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλό, αλλά απέτυχε παταγωδώς... ειδικά επειδή είναι ένα παιχνίδι Parkour, είναι ντροπή στο όνομά του για τα σφάλματα που δεν έχουν ακόμη επιδιορθωθεί και συνεχίζουν να μειώνουν το παιχνίδι στο ναδίρ... ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!
η ιδέα του παιχνιδιού είναι διασκεδαστική και δροσερή, αλλά αυτός ο τύπος, δεν έχει ιδέα πώς να ακούσει τι του λέω να κάνει και αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα με αυτό. Θα του πω να πηδήξει και αποφασίζει να μειώσει ταχύτητα. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα με το παιχνίδι, αλλά με κάνει να θυμώνω τόσο πολύ.
Αν σου αρέσει το παρκούρ πρέπει να το κατεβάσεις
Τα πιο μαλάκια του κοσμου
αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι και ορισμένα επίπεδα σε αυτό είναι πολύ πιο δύσκολα. δεν είναι εύκολο να παίξεις. Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και 5 μήνες και το 80% αυτού του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί, αλλά ακόμα δεν μπορώ να ολοκληρωθεί. το χειρότερο σκληρό παιχνίδι για πάντα.
Save the Masters Arkaadmängud rzl
Υπέροχα γραφικά, ιστορία και βαρύτητα. Είναι λυπηρό που του δίνω δύο λόγω των χειριστηρίων. Προτείνω να δώσετε μια επιλογή για κουμπιά. Εκτός από αυτό, εκτιμώ τη σκληρή δουλειά που δίνετε στο παιχνίδι. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να απεγκαταστήσω το παιχνίδι μόνο στα χειριστήρια. Μου άρεσε το παιχνίδι. Καλή δουλειά.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Οπτικά μιλώντας, είναι το μέτριο παιχνίδι για κινητά. Αλλά αυτό που μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι είναι προκλητικό, έχει επιλογές επιπέδου σε αντίθεση με το vector 2 και είναι εντελώς δωρεάν για παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε αυτό το παιχνίδι, τουλάχιστον εγώ δεν το κάνω. Η εμπειρία είναι επίσης πολύ πολύ διασκεδαστική, ελέγχοντας έναν τύπο με τρελές δεξιότητες στο parkour που δραπετεύει από μια αστυνομία που ξέρει επίσης parkour. Διασκεδαστική ιδέα
Ειλικρινά, προτιμώ αυτό από το Vector 2. Αυτό έχει ρεαλιστικά και πιστευτά επίπεδα. Μου αρέσουν τα θέματα περισσότερο από το σκηνικό επιστημονικής φαντασίας του σίκουελ... Τα χειριστήρια μπορεί να είναι λίγο υποτονικά, αλλά θα το αφήσω αυτό, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να συγχρονίσετε ακριβή χειριστήρια με ρεαλιστικά κινούμενα σχέδια...
Σούπερ διασκεδαστικό παιχνίδι και πραγματικά εθιστικό, αλλά το σπριντ. Ω το SPRINTING. Είναι τόσο φρικτό. Θα ξεκινήσω το σπριντ και μετά ο broski λέει ότι είναι καλή ιδέα να κάνω τσουλήθρα, κάτι που κάνει ότι πάντα πεθαίνω. Αν δεν ήταν έτσι, τότε θα του έδινα 5/5 αστέρια χωρίς αμφιβολία
Το φοβερό και πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι παρκούρ είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό για την αναπαραγωγή μόνο επιπέδων και είναι τόσο ικανοποιητικό να μπορώ να κάνω όλα τα υπέροχα κόλπα και πράγματα που συνιστώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι
Vector Arkādes spēles liag
Το έχω παίξει μια φορά, αλλά δεν με ενδιαφέρει πολύ. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δημιουργικό, αλλά σιγά-σιγά γίνεται δύσκολο και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Τα χειριστήρια απλώς με απενεργοποιούν, οπότε δίνω 3 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα συνιστούσα τόσο πολύ για άτομα που τους αρέσει το parkour. ⭐⭐⭐
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές κινήσεις parkour και σας δίνει επίσης την εμπειρία ενός παιχνιδιού τρεξίματος. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου, αλλά πολλά από τα κόλπα πρέπει να ξεκλειδωθούν με χρήματα και μετά από λίγο θα καταλήξετε να μην έχετε καθόλου χρήματα.
Vector آرکید pizw
Τι στον πούτσο μου λέει ότι το πακέτο δεν είναι έγκυρο!!!Αν έχει να κάνει με τον χώρο αποθήκευσης έχω 8άρα μνήμη και 60mb στο τηλέφωνο...γι αυτό δεν βάζω 1
Το ανοίγω και με πετάει έξω επίσης όταν πάω να μπω λέει "error download more"
Ωραίο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να παίξω περισσότερα από 3 ή 4 επίπεδα γιατί δεν παίζει άλλα επίπεδα
Vector Spillehall tts
Nai