Post by ladmafulquihas on Mar 5, 2022 22:22:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok generátor drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Bowling Crew — 3D bowling game 2022 version ▞▞▞
ez nagyon jo jatek
Nagyon jó szeretek bolingózni
Miért csak aranyért lehet játszani barátokkal? 🙄
Mit kell tenni? Megtudtad, mit kell tenned, hogy 5 csillagot adj.....Íme a megjegyzésem ---> (Vegyél klubot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak kap egy hármast, mert örökké tart, hogy bárhova eljuthasson. Szeretem a koncepciót, szeretem a grafikát és a játékot. De most szükségem van 3000 érmére, hogy kidobhassam. 3000 érmére, hogy szintre emeljem a golyóimat... HA NEM költök $$$-t. Nem történik meg. Lehet, hogy kitartok egy darabig, hogy megcsináljam az ingyenes mindennapi dolgokat. Attól függ, milyen táblát kapok.
Bowling Crew — 3D bowling game Sport fxag
Bowling Crew — 3D bowling game Sport svb
Játszottam újrajátszott ellenségekkel? Ez nem fair... A meccs, amikor az ellenség pontszáma elkezdődik, teljes? Nem fair. Fizess a győzelemért... Van 10 lvl-em és van még 6 labdám... Miért ez a vásár? Miért nem fizet a győzelemért? Amikor az ellenségnek 10 prémium power labdája van, mert nekem 0.... Ezt nem kell nyerni???
Bowling Crew — 3D bowling game სპორტი gec
家居設計 改造王 模擬 pzh
Bowling Crew — 3D bowling game Sport fxag
Tetszik, jó szórakozás
Jó lenne ha màr fejlesztve lenne az új pàlya mert kezd unalmas lenni
Imádom ezt a játékot, ez a kedvencem, de mostanában minden alkalommal, amikor szeretem, valami Unity-hibát ad. Szeretnék játszani a játékommal lol javítsd meg minél előbb.
Szuper móka és a legjobb az egészben, ha nem kell fizetnie a játékért, és nem kell szinten maradni olyan játékosokkal, akikkel természetesen fejlődhet
Nagyszerű és szórakoztató, de jó lenne, ha hozzáadná az ellenfelek statisztikáinak megtekintéséhez a játék során. Csak a sajátját nézheti meg a bal felső sarokban, ha nincs játékban.
Nagyon szórakoztató, rendkívül élvezetes! Túlságosan próbálom leplezni, hogy délimancs vagyok. A labdaszabályozást nagyon könnyű megérteni, ha egyszer megfogod.
Király
Eddig jó...Ami zavar" -" -ban....Nem fer hogy nem egyszintü játékosokat sorsol össze...
A játék tiszta ló!t. A pontosság nem függ semmitől, amit csinálsz. Attól függ, hogy hány zsetont költesz el, ami egy örökkévalóságig tart, hogy elegendő legyen egy labda fejlesztéséhez. Használhatja ugyanazt a szöget, és 4-szer pöröghet, és 3 ütést, majd felosztást kap. Szerkesztés a fejlesztői válaszhoz Egyik játékod sem a technikáról szól. Arról van szó, hogy pénzt kell költeni a labdák fejlesztésére. Folyamatosan veszítek az olyan emberek tökéletes játékaitól, akik egyszerűen a sávba dobják a labdát. Hagyd abba a hazudozást. Miközben horgot és technikát használok, és szétválnak.
Ez a játék szórakoztató, de csal, amikor kitűzött a gomb, és hirtelen felálltak, 100 pontra voltam attól, hogy a következő szintre lépjek, és hirtelen nem nyerhetek semmiért. Ha nincs készpénzzel teli zsebed, amit eldobhatsz ezen a játékon, nem jutsz előre.
Ha szeretném törölni a régi profilomat, és újat készíteni, hogyan lehetséges?
Problémáim vannak a lejátszással a unit engine miatt! Javítsd ki, ha tudod!
Bowling Crew — 3D bowling game Спортске baig
Nagyon szuper
Ez a játék szórakoztató. Az alkalmazás nem bombázza Önt gazillió felugró ablakkal, amikor bejelentkezik, hogy vásároljon. Valójában ez az egyetlen olyan játék (emlékszem), amelyet valaha letöltöttek, és végül nem KELL vásárolnia semmit, hogy továbbléphessen a játékban. Rengeteg dolgot megvehetsz, de semmire sincs szükséged ahhoz, hogy tudj játszani, haladni és szórakozni. Ha végül bármit is vásárol, mint például az aranybérletek, akkor sokkal többet kap, mint amennyit a legtöbb más alkalmazás kínál az árért. Imádom ezt az alkalmazást!
A játék nem indul el, ki kell kapcsolnom a telefonomat, hogy játszhassam. Megpróbálom erőszakkal kilépni az alkalmazásból, de ez nem mindig működik. Ugyanez hal meg a tabletemen.
😍
Szeretem a játékot, de a játékidő felét a betöltési képernyő nézésével töltöd
Nos, sok minden megváltozott egy év alatt, és szeretem a változásokat. Bejutottam a 12. sikátorba, és nagyon szeretem az extra játékokat, így négy csillagot tudok adni neki.
Szórakoztató játék, csak egy probléma...amikor dobunk, az ellenfelek láthatják a vonalunkat és a pályánkat. Ha mi bowlingozunk először és sztrájkot kapunk, ők is ezt teszik. Ez nem fair. A fejlesztőknek változtatniuk kellene ezen. Ne mutassuk meg vonalainkat, pörgésünket és pályánkat az ellenfeleknek. Legyőzi az egész célt.
Ezt a játékot igazán szórakoztató játszani. Ha szereted a bowlingot, biztosan tetszeni fog ez a játék.
A Bowling Crew-3D bowling nagyon klassz, a grafika nagyon klassz, és rengeteg fantasztikus menő bowlinglabda létezik. Boldog ünnepeket.
Jó kis játék jó elehet vele szórakozni
Imádom ezt a játékot!! Negatív véleményeket látok erről a játékról és még a botokról is. De nem tudom, vajon felismerik-e, milyen életszerűek a vezérlők. Ez az, ami miatt a játék olyan versenyképes. Ha minden alkalommal pontosan megüti a csapokat, biztosan ugyanazt az eredményt fogja elérni. Ez a fizika törvénye. De a való élethez hasonlóan nehéz minden alkalommal pontosan ugyanúgy dobni. De gyakorlással lehetséges. Nagyon életszerű. Páratlan játékmenet. Szeretem!
Tetszik nagyon. 😊
NÉZZE MEG MINDENKIT, EZ A JÁTÉK BIZTOSAN BESZÁMÍTOTT VAN, AMIT SOHA NEM FOGNAK BE, MERT KI LESZÜK A PLAY ÁRUHÁZ, ÍGY TERMÉSZETESEN MINDENT MEGTAGADNAK! AKKOR VESZEM FEL A FOLYAMATOS PROBLÉMÁKAT, CSAK FENYEGETNEK, ÉS AUTOMATIKUSAN AZ ÖSSZES JEGYEM LEÁLLÍTJA! KÉT HÉTEN BELÜL LOPOTTAK TŐLEM ÉS MOST KÉTSZER KICSAPTAK A NYEREMÉNYEMBŐL!!!😡🤬 HA OLYAN PROBLÉMÁT TAPASZTAL, ahogy én vagyok, FB @ ROY JOHN PATTERSON KAPCSOLATOT KERES! HAGYJUK EZT !!!
Nagy szár az egész. Az offline játékok közt találtam de net kell hozzá. És csalók játszanak vele.
A Nem tölt be azonnal fekete képernyőre kerül a játék első indításakor
😠😠😠😠😠
Hűséges 💯❤️ Játékos, kipróbált más bowling 🎳 játékokat.. sok hirdetéshez (törölt) Kérem, ajánljon több lehetőséget az aranygyűjtésre játék közben vagy napi események, stb...👍💯 (11/4/21) interaktív chat ?? lehetséges tud alkotni.🤔??.. 12/12/21.. még játszik!! Esetleg hozzon létre ünnepi válaszokat nyert vagy elvesztett játék után... szemben a jelenlegi szokásos játékválaszokkal..?? 🤔
Lebilincselő játék, de túl sok hiánya miatt 5 csillagot ér. Hagyniuk kellett volna a játékosnak, hogy válasszon egy gyorsjátékot (3 képkocka) vagy egy teljes játékot (10 képkocka). Ezzel a játék azonnali 5 csillagos játék lett volna. Ha ezt párosítjuk azzal, hogy nem tudunk elegendő festékdobozt beszerezni a frissítéshez és a golyók kidobásához csomag vásárlása nélkül, ez egy kicsit kellemetlen szegények számára, akik még mindig szeretnének szórakoztató játékokat játszani. Órák óta játszom, amivel több festékes dobozt keresek, mint most.
Óóóóóóó
Ez a játék szórakoztató és szórakoztató volt a legutóbbi frissítésig. A hirdetések lefagynak, és kicsavarják a pontokat, a legtöbb alkalommal nem lehet betölteni a játékot. Ha működik, öt-hat próbálkozásba telik. A technikai eltávolítási tanácsok többször is. akkor játékonként 1 000 000,00 pontot kell fogadni, hülye szabály
Nagyon jó ajánlom mindenkinek 100 %.
Baráttal hogy lehet játszani mert sehol nem találom :/
rabja vagyok ennek a játéknak. Naponta legalább 10-szer játszom. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy az alkalmazás milyen gyakran állítja vissza magát