Post by ladmafulquihas on Mar 5, 2022 22:16:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Law Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Law Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatorius visi ▞▞▞
▞▞▞ Law Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
Law Empire Tycoon-Idle Game Simulācijas spēles occ
Gerai, redaguojant mano apžvalgą, šiam žaidimui reikia daug kantrybės, norint atnaujinti saugyklą ir atrakinti naujas patalpas, tiesiog tereikia maksimaliai atnaujinti visas atrakintas sritis, kurios galiausiai leis atnaujinti saugyklą ir kitas teisės patalpas. Norėčiau, kad įvykiai judėtų čia, bet aš padariau vieną, kuris įvyko ir atrodė, kad to padaryti neįmanoma dėl laiko ir dėl lėto progreso, o tai reiškia, kad jį sunku praeiti. Mano, kad kūrėjai pamiršta, kad žmonės ne visada gali žaisti kasdien.
Žaidimas yra gerai, bet nuobodus, kaip mažai vyksta. 😴 Pradžioje buvo kažkas, kas truko tam tikrą laiką, o tai buvo apibūdinta kaip didelė byla. Bet nuo tada nieko. Žaidimas iš esmės yra darbo stočių ir patalpų atnaujinimas, tik jokio personalo mokymo, kad uždirbtumėte didesnius atvejus, ir atrodo, kad niekur nedingsite. Yra „žaidimų lentos“ skilčių, kuriose galima pastatyti daugiau kambarių, tačiau žaidime parašyta tik „Greitai – ši sritis dar nėra prieinama“. Panašu, kad kūrėjai pradėjo idėją, paskelbė ir pamiršo žaidimą
Puikus atnaujinimas su istorija įprastoms Codigames, bet kaip ir įprastiems Codigames, tai tik pinigų paėmimas. Naujojo sezono užduotys verčia likti internete ir gauti apdovanojimų. Saunus! Nustatykite, kad jūsų telefonas nenutrūktų ir gaukite apdovanojimų, bet palaukite... „Codi“ sukurtas žaidimas, kurio laikas vis tiek pasibaigs. daug juoko
Nesu patenkintas šiuo iš jų. Neabejotinai mokate už laimėjimą, nes tam tikri dalykai, kuriuos PRIVALOTE pasiekti, kad pasiektumėte progresą, kainuoja tikrus pinigus, jokių žetonų ar uždirbtų pinigų žaidime. Neverta, palyginti su pramogų parku ir kalėjimo magnatų žaidimais
Reklaminis vaizdo įrašas neatitinka žaidimo, o tik bando pamatyti, kas iš tikrųjų yra žaidimas
Išleiskite pinigus be skelbimų ir pranoksite žaidimą per mėnesį. Ok laiko gaišimas, prisijunkite 2-3 kartus per dieną ir laimėsite su minimaliomis pastangomis. Leidžia jaustis gerai, 100% žaidimo pokyčiams. Kas dabar? Vaikystėje vieno apsilankymo metu pasaže išleidau daugiau pinigų. Čia kalbama apie direktorių. Duok mums ką veikti!!!
visai smagu. kurį laiką su juo nužudė.
Tai įdomus verslo žaidimas. Jūs vadovaujate advokatų kontorai. Man patinka „Codigames“, jie siūlo linksmus ir įdomius žaidimus.
Man patinka šis žaidimas, tik norėčiau, kad jis nebūtų toks nesubalansuotas, nes pirmiausia turite sukaupti pinigų, o tada atnaujinti daiktus, tik po kelių atnaujinimų, kuriuos atlikti reikia valandų. Neįmanoma žaisti, aš užsuku vieną kartą per dieną ir padarysiu 4 dalykus, tada išeinu, nes turiu laukti, kol viskas bus atnaujinta, kad galėčiau padaryti ką nors kita
Aš ką tik pradėjau žaisti šį žaidimą ir man patinka, nes tai strateginis žaidimas, pagrįstas tuo, ką pirmiausia reikia sukurti, kad pagerintumėte kitus dalykus, kuriuos reikia įvertinti aukščiau. Tada supratau, kad negaliu gauti jokio papildomo statybininko, išskyrus tai, kad išleisti tikrus pinigus vien tam, kad pasamdyčiau kitą statybininką. Tai visai neturi prasmės. Jei jums, žaidėjams, svarbiausia, kad šis žaidimas patiktų, nepaverskite jo labai akivaizdžiu pinigų uždirbimo žaidimu. Kaip galime efektyviai tęsti žaidimą likusią žaidimo dalį
Mylėk šį žaidimą! Jie ką tik išleido antrojo sezono renginį tiems kaip aš, kurie baigė šachmatų žudiką.
Reikia daugiau atnaujinimų... kitaip jau padaryta su šiuo žaidimu
Žaidimas sukurtas gražiai, bet laimėti apsimoka daugiau, jei norite, kad statytojai mokėtų tikrus pinigus, kad juos gautų, jei norite, kad „personažai“ mokėtų tikrus pinigus, kad juos gautumėte, būtume dėkingi, jei galėtumėte juos nusipirkti monetomis (žaidimo valiuta)
Aš sumažinau savo apžvalgą, nes per du mėnesius jie neatnaujino žaidimo, kad galėčiau tobulėti. Apmaudu, kad nieko negaliu padaryti ir nedarau jau kelis mėnesius.
Nemokama be jokių priedų, ko daugiau nori
Turėjau žaidimą kelis mėnesius, viską atnaujinau ir dabar nebeturiu ką veikti, nes nėra jokių misijų ar sezonų, kaip sakoma, tiesiog paleiskite, surinkite pinigus ir pradėkite dar 8 valandų atnaujinimą.
Būčiau jam skyręs aukštesnį įvertinimą, jei tai nebūtų toks trumpas žaidimas. Gavus viską, nebelieka ką veikti. Jei kas nors jį atsisiųs, išleisite tam pinigus, jūs tiesiog baigsite greičiau, kad liktumėte nuviliančia žaidimo pabaiga.
Na, antrojo sezono misija yra biustas. Kiekvieną kartą užsiregistravę policininkai eina tiesiai ir sustoja, o mažas burbulas virš jų galvų rodo, kad jiems nėra vietos sėdėti. Kai yra daug kėdžių. Tikriausiai dar viena klaida
Man patiko žaidimas, nes jis ilgą laiką neįtraukia jūsų į ekraną, todėl tai nėra priklausomas žaidimas. Aš baigiau visą lygį. Taigi, ar turėčiau jį pašalinti, ar turėčiau jį pasilikti? Aš sutrikęs.
Žaidimas yra gerai, kol pasirodys specialūs „sezonai“... ypatingi atvejai be paaiškinimo, kaip juos išspręsti. Jums reikia kažkokios sistemos žaidime, kuri pasakytų, ką daryti. Jau 3 dienas esu antroje pažangoje. Tai kvaila. Išimkite arba paaiškinkite, kaip tai padaryti. Taip pat sutinku su kitais atsiliepimais. 4 ir 8 valandų statybos laikas ant visko yra kvaila ir nereikalinga. Sukurtas tam, kad palyginti paprastam žaidimui suteiktų sudėtingumo iliuziją.
Nežinau, ar tai gedimas, bet automobilio bilietų kasos atnaujinimas iki 3 LVL yra 10500, bet saugyklos naujinimas virš 10 000 reikalauja eismo advokato biuro atnaujinimo iki 3 lygio. Kaip tai žaisti.
Geras žaidimas. Nors skliautas su stikliniais langais atrodo negerai.
Atrakinus visas užduotis, žaidimas nevyksta. Atnaujinimai / atnaujinimai baigti. Nėra jokios priežasties žaisti toliau. Nieko naujo, kad išlaikytų žaidėjus. Vault limitas yra 3,5 mln. Čia nebebus smagu, nes nėra užduočių ar iššūkių. Labai nusivylęs. 👎
Tai puikus žaidimas su tikrai smagia koncepcija. Man patinka tai žaisti. Tačiau pažanga yra labai lėta ir viskas, kas ją pagreitintų, yra už mokamų sienų. Mielai sumokėčiau 15–20 dolerių už pilną šio žaidimo versiją, tačiau atnaujinimai yra tokie daliniai, kad norėdami gauti viską, ką žaidimas gali pasiūlyti, išleistumėte gerokai daugiau nei 150 USD. Atsiprašau pasakyti, kad net trigubi A titulai neprilygsta tiek verti. Pataisykite mokamą sieną ir būčiau labiau linkęs vertinti geriau.
Įdiegiau žaidimą, nes skelbime buvo parodytas teismo salės sprendimų priėmimas. Tačiau viskas, ko reikia, yra atnaujinti kambarius. Ir jie užtrunka šiek tiek laiko. Siūlau kūrėjams pridėti ką nors kito, pavyzdžiui, ką rodo žaidimo reklama. Atnaujinimas 01/2022... Gavau pranešimą atnaujinti į 2.0 versiją. Į teismą kreipėsi tik vieną kartą. Laimėjo bylą 2020 m. spalio mėn., o po to bylų nebeliko.
Tai gera idėja, bet pasidaro labai nuobodu, kai viską atnaujinate iki maksimumo ir atlikote visus tyrimus. Jis nebaigtas, bet neatrodo, kad greitai bus pridėta naujų dalykų.
Law Empire Tycoon-Idle Game シミュレーション afux
Puikus žaidimas su potencialu. Tai gana priklausomybė ir, atrodo, turi omenyje aiškų pabaigą. Aš tai vertinu, nes per daug šių žaidimų yra begaliniai. Laukimo laikas tampa nepadorus, o tai turi neigiamą poveikį – mažėja įsitraukimas į žaidimą. Tai sudėtingas balansas, bet galbūt norėsite jį sumažinti. Be to, neatrodo, kad teisiniai žetonai būtų labai naudingi, išskyrus pastatų statybos greitį ar teisininkų samdymą. Ar tai tyčia?
žaidimas baigėsi dabar, netrukus bus viena dalis, kai ji bus atidaryta
Įkėlimo laikas, per kurį serveris turi atsakyti, yra nesąmonė!!!!!! Kiekvieną kartą, kai atsiimdavau apdovanojimus, užtrukdavo beveik 5–10 minučių. Prašau pataisykite tai..
Žaidimas yra geras, bet jis tiesiog nustoja išplėsti žaidimą, pavyzdžiui, kitą biurą, pridėti šiek tiek tinkinimo pasirinkimų ir pan. Turiu atnaujinti visus savo daiktus, kuriuos išnaudodavau, ir visi mano LVL yra maksimaliai išnaudoti
Įdomus žaidimas, tačiau reklama apie atlygį dažniausiai yra 60 sekundžių ar daugiau. Dažnai jie užtrunka taip ilgai, kad pasibaigia žaidimo laikas, ir jūs negaunate atlygio net po 60 sekundžių pridėjimo. Žinoma, galite pakloti 12 dolerių be jokių priedų. Atrodo šiek tiek apgaulė.
Tai malonus žaidimas, bet varginantis, nes archyvo patalpos išteklių poreikis yra didesnis nei jie gali pagaminti. Mano sukčiavimo skyrius niekada negali baigti savo klientų, nes pristatymo darbuotojai visada pirmiausia pristatys eismo biurus, o tada pasieks sukčiavimo biurus, o tada visi archyvo ištekliai nebėra. Visos mano skiltys atnaujintos iki pilno ir aukščiausio lygio. Ištaisykite tai, nes man patinka šis žaidimas.
Kada galime tikėtis atnaujinimo, mes užstringame taške po visų lygių atnaujinimo ir negalime tęsti.
Labai norėjau, kad patiktų šis žaidimas, bet yra per daug apribojimų, ką galite padaryti. Galite sutaupyti ribotą kiekį, todėl svarbūs naujinimai užrakinami už nuolatinio saugyklos atnaujinimo, o tai užrakinama už kitų elementų atnaujinimo. Progresavimo kelias yra iš anksto nustatytas ir kankinančiai lėtas. Kurjeriai yra didžiulė kliūtis. AI programavimas yra apgailėtinas, todėl juos reikia priskirti. Apskritai pradžia nebloga, bet neverta mokėti.
Žaidimas apskritai yra geras, tačiau tai, kad jie priverčia daugiau laiko praleisti žaidžiant tiesiog padidindami laiko atnaujinimą, yra tiesiog kvaila. Žodžiu, tai trunka valandas. Be to, vienu metu galite atnaujinti tik vieną, nebent mokėsite tikrus pinigus.
tai toks įdomus žaidimas, gražus ir viskas taip smagu, ką pasakyti
Žaidimo pagalba nurodo, kaip užbaigti kiekvieną specialią teismo bylą. Ačiū, kad buvote nuodugni. Mano ankstesnėje apžvalgoje kilo klausimas, kaip atlikti dabartinį specialų atvejį, o dabar radau sprendimą, paskelbtą žaidimo palaikyme ☺️😁😁
Kaip ir kiti šios kompanijos žaidimai, tai puikus laiko žudikas. Apskritai tai smagu, atrodo gerai, bet nešvaistykite pinigų, kad paspartintumėte pažangą, nes greitai viską atnaujinsite ir įstrigsite savaitėmis laukdami, kol bus ką veikti nauja bandomoji byla.
Šiek tiek lėtesnė pradžia lyginant su kitais žaidimais, bet tikrai smagus tuščiosios eigos žaidimas. Man patinka, kad galiu pasirinkti savo advokatus. Renginys taip pat smagus, bet esu tikras, kad mano klientas yra nuoširdus 🤣🤣🤣
jie ištaisė mano ankstesnes pirkimo problemas ir padarė žaidimą daug geresniu
Puikus zaidimas. Tačiau reikia geresnių vadovėlių. Nežinote, ką reiškia mėlyna aplanko piktograma arba kaip ją įsigyti skyrybų atvejais.
Smagu steigti įmonę, nors kai kurie „bandomųjų“ skyrių aspektai gali kelti painiavą. Kontrargumentai kartais formuluojami taip, kad tarsi patvirtintų argumentą: jei prokuroras sako „rutulys raudonas“, jūsų paneigimas gali būti „taip, kamuolys raudonas“. Kažkaip tai veikia. Dar viena smulkmena: nuosprendžio matuoklyje yra parinktis „nekaltas“, kai jis turėtų rodyti „nekaltas“. Atmetus šiek tiek kalbos painiavos, tai malonu.
Super Stylist Fashion Makeover Hry na hrdiny xsxq
Kodėl archyvo kambarys taip lėtas. Aš maksimaliai išnaudoju žaidimą, dabar jis nuobodu. Atnaujinkite, todėl išleidau pinigus už jokių skelbimų ir žaidimo atnaujinimų. Koks pokštas. Nešvaistykite pinigų. Jei galėčiau duoti nulį žvaigždučių, skirčiau
Man patinka šio žaidimo prielaida. Deja, vykdymo trūksta ir reikia šiek tiek padirbėti. Pagrindinė problema yra ta, kad tiesiogine prasme VISKAS žaidime trunka amžinai. Norite atnaujinti advokato kontorą? Tai bus viena valanda, kad išsiaiškintumėte, ar tai gali padaryti, tada kita valanda (arba dvi), kad atliktumėte tikrąją renovaciją. Tas pats kiekviename kitame kambaryje. Turite ir ieškoti naujinimo, ir atnaujinti atskirai, ir abu užtrunka valandas, žodžiu, net žaidimo pradžioje. Nelabai įtraukianti ar linksma.
Skelbimai buvo per ilgi. Turite nuolat kažką žiūrėti, tada paspauskite kitą, 4–5 kartus! Norint pasiekti lygį, reikia amžinai. Nerekomenduoju šio žaidimo.
Tai buvo puikus žaidimas, kol jie ištraukė sezono triuką... Ir aš tikrai turiu sumokėti 12 USD, kad pašalinčiau neprivalomus papildymus? Šis žaidimas greitai eina žemyn, naudojant visus šiuos mokamus atrakinimus.Pataisykite, kitaip šis žaidimas žlugs. Taip pat netraukite mūšio leidimų triuko su sezonais ir nedėkite 70% atrakinimo už mokamos sienos... Jei tai doleris, neturėčiau mokėti tikrais pinigais.
Puikus zaidimas! Vienintelė rekomendacija būtų žiūrėti skelbimą, kad būtų šiek tiek laiko naujinimams ir tyrimams. Tyrimai ir atnaujinimai trunka per ilgai. Prisijunkite, pradėkite tyrimą ir atnaujinkite, atsijunkite. Reikia daugiau paskatų ir būdo sutrumpinti laiką, kad galėčiau žaisti.
Žaidžiu jau kelias savaites, tačiau, mažiau nei 10 minučių per dieną, dažniausiai atidarote, išleidžiate žaidimo pinigus ir išeinate. Procesas yra lėtas ir nieko ypatingo, ką galite nusipirkti be tikrų pinigų, dalyvauja ta pati 1 statybų komanda ne daugiau kaip. Jei tikitės, kad tai bent jau bus panašus į seną viešbutį iš „codigames“, tai ne, taip nėra, o tai liūdna, vien tik magnato pavadinimas yra juokingas.
Reikia daugiau turinio. Daugiau bylų spręsti. Beveik viskas yra visiškai atnaujinta ir darosi nuobodu. Pirkti ne tik kalėdinius paketus, bet ir tikrą žaidimų turinį.