Post by unrundownpuworl on Feb 12, 2022 13:42:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ activați trucurile ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
De ce ai luat puncte când câștigam? Am pierdut un joc din pierdere, fiecare punct pe care l-aș obține. Remediați această eroare sau o mulțime de oameni vor pleca. Credeam că îmi place acest joc. 😭😭😭😭😭
Este așa și-a așa
Vă rog să vă fie mai ușor să obțineți plasmă. Încerc să obțin un ultra clicker și este atât de greu. Toți ceilalți oameni au ultra clickere și auto clickere și este atât de greu să le învingeți, ceea ce face și mai greu să obțineți plasmă. Mulțumiri
Nebulous.io कार्रवाई oqhy
Acum, la 15/05/2019 .. Eram fericit pentru că jocul Juste Mi-a trimis 40.000 de plasme ca cadou de sărbători .. Dar în câteva minute și când am jucat o rundă .. Mi-a arătat doar plasmele mele actuale .. Și asta este a mea id : 20533774 .. Te rog, iubesc acest joc, dar urăsc chestia aia .. O remediați curând?
Actualizare 16 noiembrie 2020, după ce am actualizat jocul, încep să rămân în urmă chiar și pe serverul meu (Asia). Va rog reparati!!!! Sau nu mai pot juca
Este foarte smecher dar daca te deconectezi de pe cont pe mine nu ma lasa sa conectez inapoi imi scrie "server indisponibil eroare cod 5/6 incercatimai tarziu si tot incerc peste 2 3 ore.
Începeți deja oameni uriași din arena
Adăugați va rog înapoi chestia cu semnul ? Întrebări mi-a plăcut foarte mult va rog asta care este acum nu e buna de nimic te readuce la normal doar o singura data aia era mai buna sper sa o băgați inapoi
Sa mi bag plata in reclamele voastre
Muie cu teameri de pe clasic si hackeri de pe alte ffauri
E acceptabil
Intru pe nebulos si dau de heckeri plz rezolvati ( Mi-a placut) recomand
Un joc grozav, este distractiv când mă plictisesc, dar vreau ca animalele de companie să fie libere pentru că nu pot obține niciodată unul
Uneori va lag dar pe lângă faptul că jocul este bun, grafica este bună
Este încă distractiv, dar se blochează după rejucare sau revenire la meniul holului după un joc.
Am acest joc din 2015, discuțiile sunt destul de canceroase acum, dar am întâlnit niște prieteni foarte buni aici, jocul este foarte bun și îmi place acest joc, preferatul meu pentru mobil de departe. MULȚUMESC PENTRU ACEST JOC!!
E tare si efrumos??!!!! Bamm se instaleaza e tARE de tot ......................#$%%&**-+()<>==;!
De ce skinul comunității are H*nt*i pic?
VA ROG AJUTATIMA! LA NOUL UPDATE TOT IMI SCRIE DIN PACATE NEBULOUS SA INCHIS DE CE? (
Ca e proasta
De ce modul haos nu mai are acele lucruri mari de blocare verde?
Îmi place jocul sincer, dar problema este când te dau afară... am fost în sever și am fost dat cu piciorul doar din cauza dificultății mele.
Nu este grozav să ai un joc care ar trebui să necesite atât de multă abilitate pentru a avea atât de mult RNG în el, jucătorii au noroc de nicăieri și pot scăpa cu ușurință cu teleporterii, care este de departe cea mai ieftină putere Mayhem sau să obțină un spawn Recombine chiar în fața lui. ei, inversând instantaneu valul pe care l-ați fi câștigat, Un sistem de încărcare Mana la Powerup ar rezolva cu ușurință această problemă, facând mai scumpe puterile mai puternice și așa mai departe, Faceți ceva în acest sens, Nab ar fi grozav ca meta joc competitiv.
Astăzi am revenit la nivelul unu!!! Și am fost la nivelul 26. Sper să nu se întâmple asta nimănui. Ar fi cinci stele, dar sunt la nivelul 1, aveam 46 de plasmă și totul a dispărut. Dar toate comenzile sunt bune, așa că acelea primesc un cinci, așa că poți te rog să mă ajuți. Nivelul 26 are un ban și vreau asta înapoi, poți te rog să-mi dai toate lucrurile înapoi👋 sau o voi face cu o stea.
Îmi place acest joc, nu îmbătrânește pentru mine, joc de vreo 4 ani, am pierdut multe conturi, dar ei bine, nu îmi pierd talentele la el.
Serverele sunt morți.
Acest joc este fenomenal, cel puțin am crezut... există o mulțime de reclame nu doar atât, sunt pe mobil și nu le pot închide pe majoritatea....
Prietenul meu a spus că mi-a dat plasmă și chiar am primit mesajul despre ea, nu spunea niciodată revendicare sau ceva de genul ăsta, mi-au dat 1800 și nu l-am recuperat niciodată.
Cred că joc rău
O copie bună a jocurilor, dar este distractiv, dar nu spune și nu explică niciodată „cum să ucizi și să eviți”, așa că 3 pentru mine
Adăugați opshon pentru a elimina vărsarea și adăugați, de asemenea, mutyplayer clasat, deoarece fără el, muteplayer este abuzat de simalter
este Mișto dar eu am canal de youtube și nu am nimic de la TUBER
Acest joc este nasol și mă deconectez în continuare, deși ping-ul meu este de 46 ms. Remediați-vă jocul
Am jocul de când tocmai a apărut (cu peste un an), dar acum îl distrug cu reclame nebune lungi și irelevante. Dacă faceți clic accidental, veți fi redirecționat. STOP. DOAR OPRESTE. Te fac să părăsești jocul și să mergi la meniul principal acum, acest joc se înrăutățește, nu se îmbunătățește...
Nu merita
eu il recomand(cel mai tare joc!!)
este un joc foarte captivant. Îmi place! Fără întârzieri, aproape nicio reclamă
Notă 3 stele pentru că încerc o grafică nu bună
Nebulous.io Akčné blq
Îmi place acest joc, cred că este mai bun decât agar.io pentru că are mai multe provocări și lucruri distractive
Asa si asa
Mi-am inchis telefonul iar cand am dat sa joc imi aparea la lvl. ca se incarca si nu imi apare skinul iar eu am level 107
PUBG MOBILE: Aftermath Екшн cju
pe serverul din Australia, majoritatea oamenilor sunt toxici, dar skin-urile și jocul sunt foarte distractive. Oamenii spun cuvinte foarte proaste ca și cuvinte urâte și asta este partea care nu îmi place cu adevărat! Deci ii dau 3 stele
Nebulous.io Actie lumj
JOC DE CACAT E CEL MAI DE CACAT JOC DIN LUME
TERIBIL. Deși este destul de unic din anumite puncte de vedere, este atât de LAGGY. Nici internetul meu nu este. Wi-ul meu nu este problema, deoarece poate reda videoclipuri 4K fără probleme.
E ok, joc
Acest joc este grozav pentru că câte lucruri poți face, există și power-up-uri, există multe moduri pentru acest joc este butoaie de distracție!
Nu e bine. Laggy.Neechilibrat
Cur
joc bun pentru că poți obține skinuri personalizate și alte tipuri de skinuri create de acest joc și cam vechi, dar îi dau totuși 5 stele👍